Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Siófok környékén,csütörtök napközben aktívot(aktívokat)keresek.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
12.-e szombat estére keresnénk kecskeméten párommal (fiatal nagy cici popsi ) fiatal sportos mindenre nyitott szőrtelen bi uni lehetőleg kicsit sub férfit kis afterpartyra
Reptéren valaki?
Kanos, vékony, fiatalt szopnék, akár most. Autózni tudok, meg is dughatnál, ha akarod
Valaki szopna most újpesti duna part esetleg szépvölgyi parkoló?
Sziasztok! Holnap Nyíregyháza mellé megyek dolgozni, kora délután indulok vissza Pest felé. Szívesen taliznék valakivel. Elsősorban orál bulira gondoltam, de sokminden szóba jöhet.
Sziasztok
Ma este megdugna, megszopatna valaki ? Dél Pest környéke Szigetszentmiklós, Soroksár.... Kocsiban diszkrét helyen!
Ma este megdugna, megszopatna valaki ? Dél Pest környéke Szigetszentmiklós, Soroksár.... Kocsiban diszkrét helyen!
Na most valaki?
Én már kértem
Ma este szabad vagyok, Cegléd és környékben partner minden jóra?
Ma 19-20 óra felé Kondorosi úti kifolyónál Dunaparton?
20 óra után szopnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 07:16
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszi.
MOST valaki székesfehérvár? Gyors élvezés! Hely kell!
Hétfő késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Marcali környékén bi kaland?
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap reggel Székesfehérvár? Vagy Tatabánya? Valaki?