Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Bi parok pesten es vonzaskorzeteben utazni tudok esszeru hatrokon belul
Szia. Jó lenne kiverni valakivel egymásnak! Bp, hely kéne
hali+Monoron esetleg valaki szeretne szopni?
Békéscsabán ma valaki??

Most van valaki a Dunaparton?
Szopnék szopatnék Bp írj
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Budán van helyen esetére és érdekelnének milyen játékszereid vannak?
(Ez egy válasz Joeco9811 üzenetére (2023. 07. 15. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 15. szombat 13:53

Heloka, 26 éves bi férfi vagyok bármibe benne lennek. Irjatok nyugodtan van sok jatekszerem és ruhám

Heloka, 26 éves bi férfi vagyok bármibe benne lennek. Irjatok nyugodtan van sok jatekszerem és ruhám

Szia. Jó lenne kiverni valakivel egymásnak! Bp, hely kéne
Ma a kiskunmajsai Termálon vagyok 15 től ! Valaki ?ÍRJ!

Hello valaki ma most talizni Tiszakécske és környékén írj privátban köszi
Siófok ma este??
34 éves vagyok. Kezdő a témában
34 éves vagyok. Kezdő a témában
Szopnék Kecskeméten!
Sziasztok!
Szívesen kényeztetnék ápolt férfit, Pesten helyem van.
Passzív vagyok imádok hosszan szopni
Szívesen kényeztetnék ápolt férfit, Pesten helyem van.
Passzív vagyok imádok hosszan szopni
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi, valamint túlsúly nem vonz.
Hali. Passzív srác esetleg lenne Dél Pest környékén?
Sziasztok Budapesten és környékén keresek hellyel rendelkező aktív pasit(előny ha egy kicsit dominans vagy az eléggé bejön).
Viberen szeretek beszélgetni az egyszerűség végett. Nem vagyok annyira tapasztalt de eddig 2szer szoptam a popsim még szűz, remélem találok valakit rá
Viberen szeretek beszélgetni az egyszerűség végett. Nem vagyok annyira tapasztalt de eddig 2szer szoptam a popsim még szűz, remélem találok valakit rá

Ma este keresek Miskolc és környékén aktivat, vagy aktívakat!
Kiprobalnam kamionban is passzív oldalon, de sok minden érdekel, akar gangbang is iranyomba
Kiprobalnam kamionban is passzív oldalon, de sok minden érdekel, akar gangbang is iranyomba