Reptéri kifutónál vagyok szopnék fiatal srác vagyok
az hogy kit mi érdekel azt nem neked kéne eldöntened
ha pedig neked is megvan a levél akkor nagyon ostobának kell lenned ha még neked áll feljebb,csak mert még meg is fenyegettél,ezt írtad "Jegyezd meg ezt a négy számot!:0401. Teljesen felesleges azon törni a fejed,hogy mit jelent."
van tovább is csak azt nem írtam most ki
azóta is attól rettegek ,hogy ne lássam meg ezt a számot mert félek ,hogy bekövetkezik amit ígértél.
gondolom nem csak én vagyok ilyen véleménnyel,ha már a több profilról beszéltél
könnyebb inkább vádaskodni (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 08:24
ha pedig neked is megvan a levél akkor nagyon ostobának kell lenned ha még neked áll feljebb,csak mert még meg is fenyegettél,ezt írtad "Jegyezd meg ezt a négy számot!:0401. Teljesen felesleges azon törni a fejed,hogy mit jelent."
van tovább is csak azt nem írtam most ki
azóta is attól rettegek ,hogy ne lássam meg ezt a számot mert félek ,hogy bekövetkezik amit ígértél.
gondolom nem csak én vagyok ilyen véleménnyel,ha már a több profilról beszéltél
könnyebb inkább vádaskodni (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4326632)

Nekem is megvannak,nyugi! Ezért írtam,hogy hazudsz! Részemről ezt lezárom. Nem vagyok hajlandó vitázni buta emberekkel. Főleg nem itt,mert senkit nem érdekel a nyomorod! Ja,és nyugodtan írj a többi profilodrol is véleményt rólam! Csá.
A faszért offoljátok szét a topicot?
tudod ha már még egy embert nem tud átverni-már akkor megérte
de igazad van!!
itt van vége! (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 02. 21. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
de igazad van!!
itt van vége! (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 02. 21. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
4-ker most valaki?
Gödöllő,Aszód,Hatvan környékén kiveretném valakivel,esetleg cumi.+5 éves,aktív bi vagyok,hely kell. 175cm 90kg
Keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi délután 15 órától rá érek hely van.
Nyíregyházán kukkolnék fiút,lányt,párt nap közben,esetleg be is segítek,ha van rá igény.
Marcaliban kölcsönös farokverés?
Holnap a Hungexpon az Utazás kiállításon rosszalkodnék valakivel valamelyik pavilon mosdójában.
Zalaegerszegen ma és holnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Erden es vonzaskorzetebennaktiv vagyok
Sziasztok,
40-es sportos párként MA estére keresünk partnert / partnereket.
Férfi esetében BI aktív uni, max 45 éves korig, pasik közti szexben is nyitott, és jártas, igényes izmos és borotvált.
Örülnénk egy mindkét részről bi párnak is, 4-es gabalyodás mindenki-mindenkivel alapon, de itt is fontos számunkra a pasik közötti szex része is.
Mindkettőnket izgat, mindketten szeretjük, így a keresésen nem szeretnénk változtatni.
40-es sportos párként MA estére keresünk partnert / partnereket.
Férfi esetében BI aktív uni, max 45 éves korig, pasik közti szexben is nyitott, és jártas, igényes izmos és borotvált.
Örülnénk egy mindkét részről bi párnak is, 4-es gabalyodás mindenki-mindenkivel alapon, de itt is fontos számunkra a pasik közötti szex része is.
Mindkettőnket izgat, mindketten szeretjük, így a keresésen nem szeretnénk változtatni.
Ma este Győr környékén kölcsönös szopásban ki lenne benne?
ma d.u este valaki haraszti /erzsébet/miklos vagy környéken kis találkozora?
Senki nrm akar megmaszirozni? szentendrén helyem van
Helló! Holnap reggel 5 körül valaki Budapesten?
Miskolc holnap délelőtt?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár