Holnap este Gyula környékén aktív bi pasit cummantanék
Sziasztok.
Ma este éjjel Pest és környékén kaland?
Kocsim van. Privátba írj.
Ma este éjjel Pest és környékén kaland?
Kocsim van. Privátba írj.
Ma estére keresek szopni szeretőt
Nagyon szépen köszönöm! Óriási bók ez tőled! Te pedig finom vagy,nagyon szép farokkal! Puszillak!
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2023. 07. 11. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Solymáron szopnék titokban napközben.
Solymáron szopnék titokban napközben.

Estènkènt,vagy hètvègèn,egyoldalúan szopnèk Csákváron!Helyem van,privátban keress!Kèppel rendelkezők előnyben!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Csak ajánlani tudom,nagyon jól szopik,ès nem kamus!
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (2023. 07. 11. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 17:44

Ma éjjel Fehérváron leszophatok valakit gyorsban? Viszonzás nélkül kizárólag!
Sziasztok.
Valaki Nagykáta mellet
Valaki Nagykáta mellet
Sziasztok.Nyíregyházán napközbeni találkozókra keresek valakit, aki szeret szopni.
Ma éjjel Fehérváron leszophatok valakit gyorsban? Viszonzás nélkül kizárólag!
Fehérváron lenne kedve valakinek meglesnie ma miközben masztizok?
Privátba irj!
Privátba irj!
Ez de jól hangzik,csak messze vagyok. Sok sikert
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2023. 07. 11. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 17:09

Most bi sráccal kurvázás az égetőnél? Van kint egy szép fiatal cigány csaj aki vállal hármast.
Most bi sráccal kurvázás az égetőnél? Van kint egy szép fiatal cigány csaj aki vállal hármast.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Holnap napközben valaki a Hegedüsbe? Jól kúrható csupasz feneküt keresek..
Ma este szopnék diszkréten. Kíváncsi heterot is.Tata, Komárom környéke
Aktiv pasi Nyiregyhazan aki szopatna?
Igényes passziv vagyok
Hely van
Igényes passziv vagyok
Hely van
Sziasztokbi párt ffit keresek kor alkatnem szamit én Ózd kornyekenn lakom plusz 60 km megyek
Szolnokon keresek helyel rendelkező pasit közös masztira szopásra stb..