Beremend és vonzáskörzetében autózó pasi aki megszoptatna?
Kíváncsi hetero kipróbálna egy két dolgot Heves környékén. 33 éves sr@c vagyok. Y
Holnap győrben leszek pár órát. Valaki aki esetleg leszopna?
Szarvasnál orálra??? Aktívot keresek!
Valakinek nincs kedve jatszadozni kicsit a farkammal? Tele vagyok és magamra akarok élvezni vagy rad
kocsimban vagy nálad! Bp

Népliget mostanában? Egy kis ezmegaz?
Érden szopatnék.
sziasztok,
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
Győr-Sopron környékén ismerkednék kíváncsi hetero, bi pasival, titkos, diszkrét kapcsolat,barátság céljából, titkos vágyaink megélésére.
Ami elvárt, férfiasság, diszkréció, igényesség,EQ és IQ. Ezek részemről is adottak. Írj, ha magadra ismertél!
ui. full passzív, női ruhába öltözős pasi nem vonz.
cumika most
Vecsés környékén bi pasi mostanában?
ha esetleg volna pár az nagyon érdekelne, biszex pár is megfelelne !
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Gyula környékén bi kaland este?
Győr környékén kezdő srác ismer
Győr környékén kezdőként ismerkednék.
Legyél igényes és türelmes...
Győr környékén kezdőként ismerkednék.
Legyél igényes és türelmes...
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Helló, ma délelőtt egy közös maszti autóban, Délpest.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Vecsésen valaki?
N Y I R E G Y H A Z A ?