Sziasztok
Holnap délelőtt esztergomban hellyel rendelkező àpolt diszkrét sràc kölcsönös cumira?
Holnap délelőtt esztergomban hellyel rendelkező àpolt diszkrét sràc kölcsönös cumira?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni
Cegléd és környékben partnert keresek hoki obi. Dugasrol is lehet szó!
Bisex párokat keresek hármasra, helyem van
Nem voltam még férfival, de szeretném kipróbálni. Hetero kapcsolatban élő férfit keresek, titkos kapcsolatra. Jómagam is régóta hetero kapcsolatban élek. Ismerkedjünk és szimpátia esetében fedezzük fel egymást! Privátban írj! köszönöm
Sziasztok! Orál kölcsönösen, esetleg kipróbálnám milyen ha megdugnak. Bp, pesti oldal (közép vagy északi kerületek)
szopnék XI. ker most
Sziasztok. Fehérváron ma valaki?
ma 7 után debrecen teva erdö
XI. ker oralsex??
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Ma estére keresek fiúkat. Helyem van, de autós kaland is érdekel.
Ma 15:30 felé Kondorosi úti kifolyónál Dunapart egy kis délutáni kalandozás?
Hi. Mindenre nyittot biszex passzív vagyok. Ma és az egész héten napközben Aktív férfiakkal szexelnék. Helyem van Hévízen!!!
Ráckeve környékén valaki aki benne is van a játékban??
Kedden Nyíregyházán szívesen találkoznék fiatal biszex sráccal
Sziasztok! A holnapi nap folyamán kora délután vagy délután keresnék hölgyet és vagy párt . Kukkolás érdekelne, kölcsönös szimpátia esetén akár be is segítek.Ha nincs más akár férfit/férfiakat is szívesen végig nézek.
Pusztaszabolcson mostanra keresnèk egy 45+ os fèrfit aki dugna, szopatna, 23 èves vagyok fiatal, szőrös vèkony alkatú, írj ha èrdekel, nagyon kívánom
Szentendrén ma este bekapnék valamit

Ország középső részén valaki most?
Szeretnék cumizni esetleg cumiztatni.
Ha van helyed bármiben benne lennék.
Szeretnék cumizni esetleg cumiztatni.
Ha van helyed bármiben benne lennék.