Sziasztok! Kölcsönös orálra partnert keresek

Dunaharaszti környékén ismerkednék napközben ráérő korombeli kezdő bi pasival.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Szia ! Ózdtol 10 percre vagyok ! Helyed van ? Ápolt vagyok igényes ! Nekem délelőtt jó általában ! Kölcsönösen benne vagyok mindenben !
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 04:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 10. hétfő 04:51

Kölcsönös orális jatekokra keresek part ffit cagy egyoldaluann szophatsz kor aljat nem számít a hetenn 12 oratol Ózd plusz 50 km
Na mégegyszer, ha van utazni tudó pasi aki szeretne szoptatni itt vagyok.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Most délelőtt aktív srác lenne 11ker Bocskai úton??
Hely van!
Privátba írj!
Hely van!
Privátba írj!
Szia,itt vagyok!
(Ez egy válasz Bony1972 üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 10. hétfő 07:26

Mohács, Villány, Pécs, vonzáskörzetében utazni tudó pasi aki igényelné h kiszopjam?
Mohács, Villány, Pécs, vonzáskörzetében utazni tudó pasi aki igényelné h kiszopjam?
M1 valaki szopatna?
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Velence Gárdony környékén szopnék dél előtt 9 és tíz közt
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen? Enyhe bi ok
Vác -Dunakeszi környékén valaki?
Sziasztok. Szép napot kívánok. A mai napon késő délután vagy az esti órákban szopatnék. Dunaharaszti és kke.
Mai napon keresek Pesten popsit nyalni szeretőt
Sziasztok! Szarvasnál aktív?
Tiszafüreden ma szopnék
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk
Kölcsönös orális jatekokra keresek part ffit cagy egyoldaluann szophatsz kor aljat nem számít a hetenn 12 oratol Ózd plusz 50 km