Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Most regel 8-ig valaki kölcsönös hoki market centrálnál?
Debrecen _ Budapest útvonalán ma, [ 7 _ 10 oraig] szopatnék, aktívan, parkolóban, de kisebb kitérő is lehetséges, ha az M3 tól nincs messze
Győrben hétfőn délelőtt?
Sziasztok. Kölcsönös szopás Szegeden.
Sziasztok
Szopnék kényeztetnék ma egy jò farkat!
Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnàl egy jòt,hely van
Szopnék kényeztetnék ma egy jò farkat!
Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnàl egy jòt,hely van
zabadban vagy akár nálam is megoldható teljesen diszkréten, örömmel kényeztetnék egy szép farkat hosszasan finoman!
Veszprémi szopós pasi?
Ráckeve környékén valaki?
Sziasztok
Ma délutánra keresek kölcsönös orálra Nagykanizsán.
Helyem van.
Ma délutánra keresek kölcsönös orálra Nagykanizsán.
Helyem van.
Újpesten most?
Sziasztok!
Délután Pápán valaki?
Délután Pápán valaki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Valaki kihasználhatná hogy kész vagyok és megbaszhatná a szám
Valaki megszopathatna keményen.
Szopnék Szarvas kornyékén a következő 2-3 napon. Privát üzenetet várok
Miskolc és környéke.Kölcsönös orálra keresek hellyel rendelkezőt.Szombat napközben lenne jó.Minden megoldás érdekel!
Holnap délután szopnék Szombathelyen

Baja környéke? Hely van, de utazni is tudok.