Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek. Szopok viszonzas nélkül, engem is lehet.
Hatvan és környékéről keresek partnert aki ráélvezne a farkamra, kölcsönösen szopnánk egymást is. Helyem van.
Veszprém és környékén keresek párt, partnert
Baja környékén aktiv?
Ma késő este pápán, hellyel, vagy búvó hellyel rendelkezőnek, szopnék, meg is dughatsz....
Viber camban kiverném ha valaki megnézné.
Sziasztok! Keres valaki gyengéd finom játékokra bi - passzívot? Szfvár és környéke.
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok, hely adott Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok, hely adott Szentendrén
Sziasztok ! Kérdezném holnap az esti órákban válnának aktívak Esztergom-Komárom útvonalon kik szopatnanak, dugnanak !? Én vékony, csupasz volnék!

mosonmagyaróvár és környéke,cumiznék
Veszprémben ma este kiverném valakinek, vagy akár szopnám, de csak viszonzás nélkül, írj bátran

Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..

Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Ma este Zalaegerszegen pasi 9 után? Kielégítelek orálisan. Hely van.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Cserke glorynál lesz ma valaki? Szopnék!
Aki aktívot keres nagy mérettel az írjon , többit privátban.
Szép napot valaki szopasra diszkrét partner v hoki Pesten buvohelyel legyenrr