Nagyfarkú szopató szabadban vagy kocsiban??? Pest és környékén
Ma este Miskolcon vagy környékén max 35 éves igényes srácnak lenne kedve találkozni?
Holnap Nyíregyházán reggel 9 ó körül keresek ápolt diszkrét hellyel rendelkező passzívat .
Valaki Pesten kalandra? Helyem van. (Kíváncsi hetero vagyok)
Ma estefelé keresek fiút aki talizna Pápa +50km-es körzetében

11. Kerben egyoldaluan szopok
Valaki mostanában 15-16 ker. Szopatnék. Helyem nincs de kocsi van.
Üdv T
Üdv T
Valaki ma delutan aktiv vagyok helyed legyen
Holnap Mezőtúron keresek paszivat.
Nyírbátor kk bi uni aktív pasi aki találkozna
Sziasztok jövő hét csütörtökön Budapesten tudna e fogadni valaki egy kezdő aktív biszexet. Akár éjjelre is tudok maradni. Részleteket beszéljük meg.
Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként! Vidékre is lemegyek, ha kell
Ország középső részén valaki ma?
Holnap reggel - délelőtt Székesfehérvár vagy Bicske?
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Sziasztok. Szolnokról valaki? Várom üzeneteket

Bi parok erden budaorson es vonzaskorzeteben aktiv vagyok ?
Rövid ideig Tatabányán vagyok (max. du. 2-ig) . Ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, és aktívként dugni! Du. 2 után már nem aktuális!
Rövid ideig (kb. du. 2-ig) Tatabányán vagyok, ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, aktívként dugni, és imádom, ha ráélveznek a farkamra és így, spermásan verhetem ki! Du. 2 után már NEM aktuális!