De van, csak gyere Egerbe.
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 06. 09. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 5 ora körül valaki vác Fót esetleg 15 ker 16 ker körmyékén fincsi bi dologra?
Nincs itt aki leszopna
Ma este autós szopás? Kíváncsi heteronak is. Komárom megye. Tata és környéke.
Fehérvaron vki közöshokira, vagy másra? Átutazó kamionos esetleg?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szopnék szopatnék Bp írj
Bi parokkal ismerkednek csak parok aktiv vagyok bpn
Kiváncsi vagyok milyen lehet egy szép kemény borotvált farkat szopni.
Holnap délelőtt 17ker és környéken szopnék ápolt farkat esetleg dugható is vagyok ha a farkad nem túl vastag farokkal es síkosítóval ha szeretnéd. Hely jó lenne.
Hoki m7 Koroshegy körül?
Sziasztok. Ma délután nyiregy vagy környékén szopnék.
Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott, mennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott, mennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Sziasztok! Ma késő este keresnék két igényes budapesti fiút…
Sziasztok!
Ma este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Ma este Gyöngyös és környékén szívesen kukkolnék párt vagy akár csatlakoznék is. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Bisex pasi vagy srác közöshokira fehérváron szabadban vhol?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Csepelen passzív buszsofőr van?
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 16-20 óra között.
Aktiv jomeretu pasit keresek Nyiregyhazan
Hely van
Hely van
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.