Most Újpesten valaki mű pina dugasara?
Szopnék szopatnék pécs
Partneremet keresem akit akar rendszeresen. Is Szopnék . Utazás megoldhato , diszkréció fontos
Hi.13.kerbe,felszopót keresek
Ma kozos farokveres valaki?13,3.ker,hely kell.35 eves aktiv bi vagyok.
Kizárólag passzív vagyok ! Ismerkednék olyan pasival akinek ha lehet nagyobb a mérete , szeretne használni de keményen ! Dugás szoptatás , pisi szájba dugás !
Búvóhelyem nincsen, Budapest 18 .21,20 kerületbe tudok utazni Amatőr fimen is szívesen szerepelnék
Részletek levélben!
Búvóhelyem nincsen, Budapest 18 .21,20 kerületbe tudok utazni Amatőr fimen is szívesen szerepelnék

Sziasztok. Ma este felé valaki meló után Monor környékén? Autóban, szabadban?
Reptérnél szopok.
Valaki?
Valaki?
Valaki szopatna?
Egyoldalúan szopnék!
ma du.

Holnap délelőtt szopnék Kecskeméten.
Nemtudom ki hogyan van azala dologal de ennyi kamis bi pasi mint heves megyében nincs sehol máshol. Vagy nem is heves megyei vagy nem bi.
Szépvölgyin egy laza kaland most?
Megpróbálkozok a lehetetlennel: Keresek 30-40 közötti, diszkrét, higiénikus bi/meleg férfit szerető szerepre, akivel végigvennénk a kámaszutra összes pózát, de szabadidőben akár együtt sportolhatnánk, nudiznánk. Nem baj, ha pár tagja, az sem baj, ha titokban tartaná párja előtt. Kis méret előny.
Érd, Dunaújváros, Székesfehérvár vonzáskörzetében.
Érd, Dunaújváros, Székesfehérvár vonzáskörzetében.
Sziasztok,helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Sziasztok!
Ma estére keresek orál szexhez aktív és hellyel rendelekző partnert Budapestről.
Ma estére keresek orál szexhez aktív és hellyel rendelekző partnert Budapestről.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok.
Holnap valaki Nagykáta mellet.
Holnap valaki Nagykáta mellet.
8 körül lesz kint valaki a reptéri kifutónál?
Pasit keresek aki szopatna ....