Sziasztok pesti buvohejel rendelkezot keresek szopatok szopok bi vagyok
Szia a fiu szopatna szopnám menehozad iiirj
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 11:25

Sziasztok,szopnék ma Bp-n hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg.
Ma Nyíregyházán aktív????
Aktív srác pasi aki jönne ma hely van Monor mellett Gombán este 8 ig rá érek.
Ma estére, azaz június 5.re keresem bi pár társaságát, ahol a férfi passzív, és vagy női rucis.
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok.
Illetve sub női rucis cicát is szívesen látok.
Hely van Budapesten.
Én 33 éves 185/95, 18/5 intim méretű körül metélt, ápolt, diszkrét, aktív kissé domináns pasi vagyok.
Közös hokira valaki gyömrő környékén?
Kecskeméten szopnék most!
Írj…
Írj…
Most valaki? nagyon szopnek!! Hely van.
Sziasztok,szopnék ma Bp-n hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt .Lehetsz hetero bi meleg.
Sziasztok!Nyíregyházán megdugna valaki ma delután?
Este 7 körül Albertirsán vki?
40/50es Békési aktív partnerem keresem. Dughatsz és szopathatsz!
Ha érdekel, dobj egy üzit

Bi passzív pasiként Székesfehérvár-Kisbér között idősebb, ápolt ffi-nek cumiznék, viszonzást nem kérek. Ápoltság, diszkréció adott, elvárt. Üzenetet priviben várok.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Most helyel várlak Miskolc mellett.
Ma valaki napközben a 8. kerületben? Orál, hoki?
Sziasztok.
Igényes, kulturált 40-es srácként, 50-es szimpatikus férfi (szex)barátomat keresem rendszeres, hangulatos barátkozáshoz, örömszerzéshez. Helyem van, Budapesten.
Igényes, kulturált 40-es srácként, 50-es szimpatikus férfi (szex)barátomat keresem rendszeres, hangulatos barátkozáshoz, örömszerzéshez. Helyem van, Budapesten.
Kint vagyok a reptéri kifutónál kb 14 óráig valaki szopatna
fiatal srácot?
fiatal srácot?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.