Budapest XI. oral?
Helló mezökövesd miskolc közötti utvonalon szopok !! Autóban szabadban! Parok pasik hoz csatlakoznék
Ma dèl körül üres a hàz. Èn passziv vagyok ès 1 vagy 2 àpolt pasit keresek aki eljonne ès egyszerre szopatnànak-dugnànak.
Priviben írj ha èrdekel.
Priviben írj ha èrdekel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi parok mai nap folyaman ?aktiv vagyok
Sziasztok! Reggel 7 ig egy gyors oral valaki?
Bisex adok kapokban valaki ???
Kezdő kíváncsi, fiatalos, borotvált intimmel rendelkező, kapcsolatban élő pasi vagyok.
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
(Vas Megye környéke!)
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
(Vas Megye környéke!)
sziasztok
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
Nyíregyháza és környékén valaki akit le lehet szopni, számban élvezhetsz
Sziasztok.Ma délután Hévízen szopnék akár több pasit is. Dugható is vagyok.
Cegléden szopnék most éjszaka!
Valaki fejer megye many! Most? Passiv
Pesten aktiv pasi aki anonim vagy szabadban kefélne egy jót?
Helyem is van!!
Helyem is van!!
Ma kaland XI.ker
Most fejwr megye mány? Sz.opnék!!!!
Sziasztok, ma kanos aktív Pilisvörösvár felé? Írj...
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.