Bi párokat esetleg idősebb pasit keresek mai randira.
Lenne valaki akinek a farkát ma vagy holnap a Dandár fürdőben megfogdoshatom esetleg diszkreten verhetem a víz alatt, vagy a gőzkabinban?
Sziasztok ! Holnap de, órákban volna Nógrád B, gyarmat környékén pasi aki dugna ?
Üdv.
Hétköznap napközbeni időszakra keresek egy normális 11ker Bocskai út környékén. Akivel már beszélgettem kérem,hogy ne írjon: fölösleges köröket mellőzzük.
Bonyodalmaktol mentes diszkrét kapcsolatra keresek. Röviden ennyi.
43éves vagyok.
Privátba írj,ha érted a hirdetést!
Hétköznap napközbeni időszakra keresek egy normális 11ker Bocskai út környékén. Akivel már beszélgettem kérem,hogy ne írjon: fölösleges köröket mellőzzük.
Bonyodalmaktol mentes diszkrét kapcsolatra keresek. Röviden ennyi.
43éves vagyok.
Privátba írj,ha érted a hirdetést!
Pécel vagy 17 ker környékén most bi pasi?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
kinek tetszenek kepeim??bekes megyei vagyok
Sziasztok! Pécs környékén biszex pasi, vagy ilyen tagú pár most?
Székesfehérváron valaki kocsival?
Sziasztok most délelőtt bi pasi Szentgotthárdon? hely van
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
szopnék most XI., ker
Ma este Veszprémben kiverném neked akár vagy szopnálak, viszonzás nélkül, hely van, írj bátran

Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt?
Ma délelőtt szopnék vagy szopatnék de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció higiénia fontos.
Gyöngyösösön helyel rendelkezö biszex vagy meleg párt keresek 3mas élvezetekre.csak azok keresenek akiknek valoban számit a diszkréció és a higénia heti 1 2 alkalomra max.anyagiaktol mentesen!!!! Akit érdekel privátba keresen
Fehérváron le lehet szopni gyorsan valakit? Abszolut viszonzás nélkül?
Teló szex valaki?
Újpest Dunakeszi környékén most szopatnék.
Zalaegerszegen péntektől ma este 21 után ha valakinek lenne kedve egy kis orális kalandra írjon! Helyem lesz hozzá.