Hali. Kifejtenèd bővebben?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 05. 17. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok, nói fehérneműt kedvelő pasit keresek keresünk!
Most valaki nálam, 16 ker mellett, közös maszti, orál? Frissen csupasz

Sziasztok most valaki aktiv fiu kács környékén?40 passziv fiu vagyok autóval.
Sziasztok most valaki aktiv kács vagy sály környékén?40 passziv fiu vagyok autóval.
11ker Bocskai út????
Privátba írj
Privátba írj
Sziasztok most valaki aktiv kács vagy sály környékén?40 passziv fiu vagyok autóval.
Sziasztok most valaki aktiv fiu kács környékén?40 passziv fiu vagyok autóval.
Gondolom Neked nagy sikereid vannak.
Nyilván azért hirdetsz szinte naponta.
Egyébként pedig amit írtam statisztika: 100-ból 98 passzív, a fenntartó 2-ből az egyik nem mer találkozni, a másik pedig atbasz. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 17. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 08:58
Nyilván azért hirdetsz szinte naponta.
Egyébként pedig amit írtam statisztika: 100-ból 98 passzív, a fenntartó 2-ből az egyik nem mer találkozni, a másik pedig atbasz. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 17. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226482)

Gondolom azert nincs számodra, mert ilyen randán beszélsz.
11. Kerben szopnék csak egyoldalúan most!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szopnék holnap dél előtt Bicskéén
Ma valaki 15:00 ig ?
Sziasztok! Ma szopnék egy jót, de dughatsz is. Mosonmagyarövár mellett helyem is van.
Sziasztok!
Dél-pest környékén szopna valaki?
Hely kellene, vagy szabadban.
Dél-pest környékén szopna valaki?
Hely kellene, vagy szabadban.
Nyíregyen napközben közös maszti, orál? Hely kell.
Gondolom azert nincs számodra, mert ilyen randán beszélsz.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2023. 05. 17. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 08:21

Itt csak mi vagyunk köcsögök.
Mindannyian szopni szeretnénk, vagy dugatni magunkat.
Aktív buzi meg sehol. Pedig hatalmas az igény rájuk.

Mindannyian szopni szeretnénk, vagy dugatni magunkat.
Aktív buzi meg sehol. Pedig hatalmas az igény rájuk.
Kecskeméten keresek,2-3,megbízható aktívot,napközbeni több órás szexre.