Szerda délután rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Szopnék szopatnék Bp írj
Siófokon ma valaki?
Kecskeméten ma este kukkolnánk feleségemmel....
Sziasztok!
Szerdán vagy csütörtökön reggel vagy délelőtt szopnék vagy akár kölcsönös is jó.
Eger és környéke lenne jó.
Szerdán vagy csütörtökön reggel vagy délelőtt szopnék vagy akár kölcsönös is jó.
Eger és környéke lenne jó.
Hali. Fehérvár és környékén most valaki?
Kecskeméten most valaki?
Velencei tónál idősebb formás farkat keresek
Most szophato pasi a 17ker be?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Veszprém vagy környékén ma srác?
Szopatnék dunakeszi-vác útvonalon, kocsiban vagy szabadban, délután 4 óra után, izmos, magas, nagyfarkú 30as pasi.
Szopnák most Pécsett
Corvin Plaza wc-ben ha szokott valaki arrafelé járni egy hoki vagy valakit lecumiznék ma délelőtt... idősebb és szőrös farkad jobban érdekelnek...
Augusztus 18-20 között Balatonfüreden leszopnék valakit viszonzás nélkül, akár többször is
23centihez keresek lasszív partnert
Most Veszprém vagy Balatonfüred környékén..pasi szex? utazni tudok...most lenne jó nekem
48 éves passzív fiú szopna, holnap Karcagon. (Hely van)
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is
Pécs Kaposvár és környéke utazni tudok
Pécs Kaposvár és környéke utazni tudok