Sziasztok. Este 10ig keresek Veszprém-Pápa-Ajka környékén uni vagy aktív srácot kalandra
Szegeden vagy környékén keresnék havert a fiús játékok kipróbálásához. Kor nem fontos, macis alkatot különösen preferálnám. A passzív szerep vonz! Valaki?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok,
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Fiatal homit szopátnák Pécsen
Sziasztok! Békés megyei bi férfit keresek, aki eljönne velem horgászni!
Pécsen kocsiba leszopna valaki Most???
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Szia! A kajáldák felőli WC Ben a kettő belső közötti falon van a lyuk !
De kettő napja mentem arra le ölt kordonozva mind a három. (Ez egy válasz tobi90 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
De kettő napja mentem arra le ölt kordonozva mind a három. (Ez egy válasz tobi90 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van a dunakeszi auchanban glory-ra lehetőség???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 05. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 05. péntek 10:11
Törölt felhasználó (4690837)

Dunakeszi Auchan glory "technikai okok miatt" le van zárva. :/ Elszívok egy cigit kint a padon, utána megyek.
Ma este Tata, Tbánya környékén szopatna valaki?
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok Miskolcon sexpartnert keresek helyem van!
Sziasztok, szeretek szopni ameddig csak akarod
írj és akármeddig dughatod a számat

Marcali-Balatonmária környékén 2 bi pasi megnézne pasikat, bi párokat.
Bi pasit keresünk közös masztihoz harmadiknak. Normális, ápolt bi pasik vagyunk.
Hali! Reptér környékén most valaki?
Hali. Itt vagyok a közelben.
(Ez egy válasz zsolt5010 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress