Sziasztok!
Lenne valakinek kedve szopni most Pesten egy benzinkúton?
Dugi hely van!!
Lenne valakinek kedve szopni most Pesten egy benzinkúton?
Dugi hely van!!
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt,hely van. Lehetsz hetero bi meleg.Gyere és szopass meg
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt,hely van. Lehetsz hetero bi meleg.Gyere és szopass meg
Zalaegerszeg és környékén oràlisan kielégítenêk! Kívàncsi heterók is irhatnak!
Zalaegerszegen ma délután szopnék. Helyem van.
Sziasztok!
Fejér megyében keres nagydarab srác bárkit, bármire. Írjatok nyugodtan.
Fejér megyében keres nagydarab srác bárkit, bármire. Írjatok nyugodtan.
Aktív vagy uni pasit keresek ma estére.
Vas megyében rendszeresre keresek hellyel rendelkező partnert.
Tapolca, Badacsony Révfülöp környékén keresek fiatal 18-25 éves vékony, borotvált passzív (esetleg kíváncsi heteró) fiút ma estére és jövő hét elejére aki szívesen leszopná az átlagnál nagyobb, kemény borotvált farkamat.
Helyem van.
Helyem van.
Kinézek a Népligetbe. Nagyon kívánom a faszt

Bp. 3.kerületben segítenék aktiv fiun. 44 éves férfi vagyok.
Bp-Árkádnál valaki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Tele vagy ürítenel én is keres besten valakit
Este szopnék R.palotán helyem 7-9 között 70-es bí vagyok.
Sziasztok van ma valaki Szolnokon hejel közös masztira,szopásra?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Aktiv Baja környékén?
Aktiv Baja környékén?
Szia! Ha raknál fel magadról képet, nagyobb sikerrel járnál
(Ez egy válasz barhol94 üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Kihez ugorjak fel szopatni v szopni pesten