Ma délután cumizna v cumiztatna valaki jó
Adatlapom szerint is közelembe állok rendelkezésre ahogy a képeim is bizonyítják

Vki ma délután vagy este leszolatna?helyem van privizz
Reptérnél cumi.
Valaki?
Valaki?
Valakinek Nincs kedve kiverni a farkam úgy hogy magamra élvezzek? Kocsimban vagy nálad ! Bp
Sziasztok!
Heves megyében keresek szobafestő vállalkozót akihez friss szakmásként eltudnék menni tapasztalatot szerezni. A többi megbeszélés kerdese.
Heves megyében keresek szobafestő vállalkozót akihez friss szakmásként eltudnék menni tapasztalatot szerezni. A többi megbeszélés kerdese.
Szolnok valaki ma 15 körül valami kölcsönös kocsim van
Most, 1-2 óra múlva szopnék vagy baszatnám magam a Népligetnél, kutyaiskola mellett.
Kecskeméten ma du 16.óra valaki leszophat egyoldalúan.
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Ma estère párkènt bi férfit keresnénk kizárólag 45-60 között
A hölgy 170/94/47 nagy lógos mellekkel
Orális dolgok alap a többi a hölgy hangulatán múlik
Ha èrdekel kèp elèrhetősèg szüksèges rèszleteket megbeszéljük
Ja ès nem utazunk hely van Győr
A hölgy 170/94/47 nagy lógos mellekkel
Orális dolgok alap a többi a hölgy hangulatán múlik
Ha èrdekel kèp elèrhetősèg szüksèges rèszleteket megbeszéljük
Ja ès nem utazunk hely van Győr
Fiatal srác a reptérnél szopna.
Valaki?
Valaki?
Veszprém környékén szopatnék.
Pesten diszkrét szopatni szopni
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok.
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Dél Bp. környéke?
Sziasztok
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.
25eves passzív srác vagyok. Utazni tudok. Aktív partnerem keresem.