Sziasztok.
Vác, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Veres, Gödöllő és környéke valaki este kaland?
Vác, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Veres, Gödöllő és környéke valaki este kaland?
Igényes budapesti vagy környéki urat vagy urakat szopnék ma este…
Szia, engem este leszophatsz, 70-es ápolt ffi közepes mérettel. 13 kerület, nálam
Szia, engem este leszophatsz, 70-es ápolt ffi közepes mérettel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 04. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 17:54
Törölt felhasználó (4712341)

Valakit szívesen leszopnák 3. Kerben!
Valakit szívesen leszopnák 3. Kerben!
Sziasztok! Valaki tud Budapesten nyilvános gloryhole-t? Aktív partnert keresek, akár egyoldalúan is.
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész ….. smile
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném .
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész ….. smile
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném .
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben
Én most értem ki van valaki?
Szia
Már régóta kérdezni akartam: mit jelent az hogy felszopó? (Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2023. 07. 04. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Már régóta kérdezni akartam: mit jelent az hogy felszopó? (Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2023. 07. 04. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtök délután valaki? Dózsa György út környékén helyel?
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!
Igényes popot igényes szájt keresek fürge ujjak kezek. Maszsàzs nekem.
Komolytalanok miatt megüresedett holnapra két hely,aktívokat keresünk.
Mostanában valaki Kondorosi úti kifolyónál Dunapart?
13.kerbe,felszopót keresek.
Csütörtök délután Cegléden pasi?4körül?
Keresek mára (akár azonnal) kölcsönös franciára partnert! (Viszonzás nélkül is szopok szívesen ha csak tele van a zacsid! Auto vagy esetleg szabadban lenne kedvem. Írj bátran!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Helóka, 26 éves bi férfi vagyok. Szeretek magammal jatszani, van sok jatekom amit szeretnék valakinek meg osztani online
van sok vidim es kepem, es akad valami fehérnemű is
irjatok bátran bármibe benne lennek

Ma délután Budapest belvárosában egy hoki? Férfias pasit keresek én is az vagyok