valaki a 11.kerulet kornyeken kalandozna?helyem nincs csak auto,akàr kukkolnek is.
Albertirsa körny
Kondorosi út végénél Dunaparton 18:30 körül?
Ma estére keresem partnerem kölcsönös vagy akár egyoldalú orálhoz(részemről) 3.kerület vagy akár kocsiban is ok!
Tatabányán valaki?
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Budapestem szopatna ma este valaki?
196cm magas igényes pasi ismerkedne
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Budapesten ma valaki??? Hely ok.
Ma este valaki Veszprém és környékén?
Csak uni vagy aktív sràcot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Pesten 15-én kedd napközben keresem tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném.Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném.Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Fiatal hellyel rendelkező passzivat keresek bp-kecskemét vonalon.
Szolnoki 30 körüli pasi?
Szeged,holnap,aktívok dughatnak,nyelek mindent.
Csepel szent Imre téren buszsofőrel masztiznék
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok,a mai nap folyamán keresem, szopatni vágyó borotvált farkú biszex partnerem. Helyem van,a XVI van 17 óráig.
Szeged,holnap aktívok?