Ma korán reggel valaki közös hoki vagy orál?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Szia. 13-ba merre? Reggel mikor?
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2023. 03. 01. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 23:45

Reggel, délelőtt a 13-kerben a lakásomon kivernem és szopnam ápolt pasi farkát
ne legyél túl idős

Reggel, délelőtt a 13-kerben a lakásomon kivernem és szopnam ápolt pasi farkát
ne legyél túl idős

Most valaki egy gyors kaland? 3.ker!
Ilyen profillal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 01. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 15:03
Törölt felhasználó (4656903)

Pest megyében nem akarja senki hogy megkúrjam?
Sziasztok!
Holnap kora reggel, hajnalban valaki nem szeretné a szerszámomat leápolni? Csak egyoldalúan!
Helyem sajna nincs de a kocsimban van bőven hely
Belünk hátra, kiveszem te jól be kapod és mindenki megy a dolgára!
Százhalombatta lenne a hely!
Holnap kora reggel, hajnalban valaki nem szeretné a szerszámomat leápolni? Csak egyoldalúan!
Helyem sajna nincs de a kocsimban van bőven hely

Belünk hátra, kiveszem te jól be kapod és mindenki megy a dolgára!
Százhalombatta lenne a hely!
Közös hokira bisex pasi?
Privátba ír ha benne vagy...
Privátba ír ha benne vagy...
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok. Esztergom környékéről ismerkednèk kezdő bi sráccal. Többit privátban. Köszi.
Sziasztok. 23 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet/partnereket minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Írj ha érdekel a dolog
Reptéri kifutó fekete BMW-t innen van?
Keresem HiperAktív partneremet minden földi jóra. DélPest megye.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Extra nagy 23/6centis intimhez keresem bevállalós pasit! Kezdő aktív vagyok...
Sziasztok, holnap reggel 7-8 között az 1-es út Bicske-Tbánya közötti szakaszán megyek át. Autós kaland érdekel valakit?
Ma este Kaposváron feleség előtt férjet, barátnő előtt barátot leszopnék.
Pest megyében nem akarja senki hogy megkúrjam?
Ki van kint? Repter vege!
Dunaharaszti környékén kiverném neked. Szimpátia alapján lehet több is. Ha érdekel, irj