Sziasztok, ma éjszakás leszek, hajnal 2-től 4-ig Nagykátán leszek az állomáson a vonaton. Valaki szeretne megszoptatni? 23 éves macis pasi vagyok
Budapesti buszsofőr van itt?
30-179-71 bi, sportos, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik... (srácos mókát keresek, idősek ne!)
Este 7 után szopnék a 17ker be vagy Ecser Maglód Gyömrő között esetleg
Dabas környékén valaki most?
Kipróbálnám, de nem kapok esélyt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 12:00

Törölt felhasználó (4540842)

Pesten valaki kiprobalna a műpuncimat? Ha van helyed, házhoz viszem

30 évesig srácot keresek. Többi a profilomon olvasható.
Pilisvörösvár felé, akit lehet kényeztetni? este 8-ig..
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben állok kocsival. Srácok masztira, kukkolásra? Hátul vagyok szürke autóban
Ma Debrecenben vékony fiatal szörtelen passzivot szivesen megdugnék ha magadra ismertél írj
Mit nevezel idősnek?
(Ez egy válasz Galaxy29 üzenetére (2022. 04. 22. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 14:01

30-179-71 bi, sportos, férfias srác vagyok Csongrád-békés megyéből vagy erre járóban vki? esténként akár autós, szabadban mókázás is játszik... (srácos mókát keresek, idősek ne!)
Sziasztok pest megyében közös masztira valakk max 35 évesig
Sárvár, Szombathely környékén valaki ma este?
Ma este valaki Bp 16.ker?

Gyöngyösön keresek szintén nös diszkrét helyel rendelkezö biszex pasit kor alkat nemszámit.privátba keres
Budán ma este?
Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Budapestről minden jóra.
Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.

Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Szép estét, holnap este valaki? Vagy ma? Olvass profilt és írj, érezzük jól magunkat

Szia ha van kedved én ismerkednék veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 20:04
Törölt felhasználó (4652774)

Szép estét, holnap este valaki? Vagy ma? Olvass profilt és írj, érezzük jól magunkat