Szívesen leszopnék valakit!

Szia, mire gondoltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 09. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 16:56
Törölt felhasználó (4684701)

Hali! Holnap reggel 5 körül valaki a budai oldalon?
Hali! Holnap reggel 5 körül valaki a budai oldalon?
Ma szopnék hely van
Sziasztok.
Továbbra is kulturált, igényes idősebb, akár kapcsolatban élő férfi barátomat keresem. Bp-i hellyel rendelkező srácként.
Továbbra is kulturált, igényes idősebb, akár kapcsolatban élő férfi barátomat keresem. Bp-i hellyel rendelkező srácként.
Nyíregyházán keresem, tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném.Bi pár is ok. Helyem az nincsen de ha van autód abban is ok. ,vagy ha pont jó az idő szabadban eldugott helyen is. Én 40es nős ápolt diszkrét.
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném.Bi pár is ok. Helyem az nincsen de ha van autód abban is ok. ,vagy ha pont jó az idő szabadban eldugott helyen is. Én 40es nős ápolt diszkrét.
Ma este 6 óra körül szopnék Győrben.ápoltság,diszkréció fontos!
Bp kelet Pest környékén, hasonló jófarkú aki szopatna vagy közös hoki, kölcsönös orál?
Autóval vagyok...
Autóval vagyok...
Ma este valaki pestmegyeben ?
Most telszex?
Priviben adom a számom
Priviben adom a számom
Szopatnék Szombathelyen!
Most telszex?
Priviben adom a számom
Priviben adom a számom
Szopni imádot keresek holnapra vagy péntekre kor alkat nem számít Ózd 40km es körzetében
Ki szopna le a hetenn délelőtt holnap holnaputann
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 09. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 12:20
Törölt felhasználó (892904)

Kecskeméten aktív van srác?
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 09. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Nem hetero pár vagytok?

Sziasztok most lenne helyem ápolt diszkrét nős pasi vagyok valaki dugná a popom?