Masszíroznék ma hellyel rendelkező srácot. Pest megye
Sziasztok. Hármasban benne lennék, akár heteró akár bi alapon is. Pasival még nem voltam, várom hogy valaki felavassa a számat. Csak Nyiregy, hétköznap délután 5 után.
Sziasztok. Szabolcsban keresel álandó barátom. uni vagy aktiv pasi személyében.
Most szopatnék. Bp. 10,17 ker.
Veszprém környékén szopatnék.
Most valaki 15 ker környéke?
Valaki most Gyírmóti mosónál leszopna?
Hali érdekelne
(Ez egy válasz Markbp üzenetére (2022. 11. 26. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 21:56

Sziasztok, Ma este/éjszaka közös lazulás Budapest ? helyem van a 13.-ban
Hali en benne lennek Budapesten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 26. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 21:55
Törölt felhasználó (1193332)

Ma közös hoki valaki?
Sziasztok, Ma este/éjszaka közös lazulás Budapest ? helyem van a 13.-ban
Ma közös hoki valaki?
Szolnokon most valaki laza szopásra?
Helyem van ma estérea 9. kerületben, olyat keresek aki szereti ha szopják, vagy kölcsönös orál
Monoron keresek idösebb partnert helyed legyen
Albertirsa Dánszentmiklós?kocsival pasi?
Van Pápán oboista ?
Senki? Örs Vezér Tere és környékén keresek ápolt -helyel rendelkező pasit
Sárvár és környékén (+30km) srác aki találkozna ma este?
Kíváncsi heterók is bàtran írhatnak

GY-M-S, SOPRON.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
Nagyon izgat, hogy egy olyan pasi dugjon meg akit szembekötve várok pucsitva, dugasra készen egy felhomalyos, sötét nappali kanapén.
Mindenféle körítés es duma nélkül, lényegre törő, faszat keményre szoptató majd popoba kefelő és a helyzetet kihasználva, a seggem tágra szetbaszó és tele élvező, mocskos, perverz szexmanias pasit keresek, akinek kell egy luk, egy popo, amit jól megbaszhatnak és tele gecizhet. Aztán gatya fel és go. Én addig maradok bekotve, kutya pózban, remélem szétvert seggel, amiből tocsog ki a gecid, miközben diszkreten távozól.
Ehhez keresek tényleg perverz, mocskos seggbaszo, anal mániás pasit, aki arra vágyik, hogy végre kedvére szét baszhasson egy segget, a nélkül hogy finomkodnia kellene közben.
Ma este raerek, akit érdekel írjon.
Adok címet, csengőt, tel.
BP-n szopnék, fiatal bi passzív vagyok! Csak szopás érdekel, hely kell