Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.

Törölt felhasználó (4531662)

Szívesen ismerkednék hasonló beállítottságú emberekkel, egy állandó partner/pár személyében

Hello
Kaland ma valaki?
Kaland ma valaki?
Olyan bi srácot, havert keresek Pesten, akivel hármashoz keresnénk csajokat és közösen dugnank.
Szívesen ismerkednék hasonló beállítottságú emberekkel, egy állandó partner/pár személyében

Marcali környékén 2 pasihoz valaki kölcsönös farokveréshez?
Nagykanizsa + 70 km-es körzetében keresnék diszkrét, korrekt uni/aktív, hellyel rendelkező partnert. Nyitott vagyok sok mindenre, nézzük meg mit hozunk ki egymásból!

Sziasztok. Valaki segítsen rajtam mert annyi gecim van hogy szetbribann a farkam
13ker környékén vagyok kocsival. Magamra akarok élvezni és azt akarom hogy le nyalja valaki

Sziasztok! Ma közös maszti?
Fiatal szexpartnert keresek mai napra.
Körülmetélt farkat szopnék! Pesten.
Sziasztok. Bp 3.kerület Békásmegyer és környékén keresek partnert, akit leápolhatok. Akár végig. Nagyon régen volt már farok a számban, de újra bevenném..Idősebbek is írhatnak. PÜ írj kérlek. Köszi.
Sziasztok! Ma valaki közös maszti?
Sziasztok szopnék szopatnék ma Budapesten.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok,szép vasárnapot. Aktív vagy uni biszex partnereimet keresem . Legyen borotváltak a golyóid,ès legyél jó fej. Helyem van a XVI ban. Írjatok bátran.
Budapesten hellyel aktiv? Ma delelott barmikor kb
Kecskemét ☆-Solt. Aktív jópasit keresek. Helyem van napközben.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ráckeve környéken valaki hely van kanos pár