Bi pasikat keresek akik rá élveznének a seglyukamra.
Kecskemet környéken kimondottan nagyfarku pasi közös hoki ….kalandokra?
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm szépen.
Hello, valaki szopatna?
Sziasztok!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Sziasztok! Békés megyében keresek orálra igényes partnert. Esetleg valaki? Mindenképp csupasz intimmel rendelkezőt keresek. Írj privátban. Köszönöm
Sziasztok!
Csepel vagy környékről valaki mostanában ?
Csepel vagy környékről valaki mostanában ?
M5 pályán valaki szopatna?Bp felől megyek Szeged irányába.
Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
sexpartnert keresek győrben!
Helló!
Valaki Ózdon szopatna/nyalatna kezdő bi sraccal?
Valaki Ózdon szopatna/nyalatna kezdő bi sraccal?
Mai nap benne lennék egy közös orálba,de lehet egy oldalú is helyem van Kecskeméten!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Sziasztok
Kezdő bi srác vagyok keresek valakit aki bevezetne a kényszer francia világába .
Popsi nyalatás, szopatás.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Írjatok bátran.
Kezdő bi srác vagyok keresek valakit aki bevezetne a kényszer francia világába .
Popsi nyalatás, szopatás.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Írjatok bátran.
Üdv. Este 7-8 körül egy szép farkat leszopnék. Szigetszentmiklóstol az M5 vagy M4 vonalán valaki?
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Hali!
Valaki vagy valakik ma este Szigetváron benne lenne egy jó kis közös mókában? Uni de passzív oldalt kedvelő srác vagyok.
Valaki vagy valakik ma este Szigetváron benne lenne egy jó kis közös mókában? Uni de passzív oldalt kedvelő srác vagyok.

Marcaliban pasi?
Passzivkent holnap fel hattol keresek 11. Keruletben