Ma este gödöllő aszód hatvan gyöngyös útvonalon egy vagy több férfit kielégítenék szàjjal.
Szopatnék Szombathelyen
Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Ma du szegeden szoptatnèk.
Ma este Cegléden szopnék!
Budapest valaki? Hely ok.
Sziasztok.
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.Bag- Aszód környéke? Fiatalabb pasit, srácot keresnék.
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban? Aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
54 182 72 (19/5) pasi vagyok.Bag- Aszód környéke? Fiatalabb pasit, srácot keresnék.
Szívesen cumiztatnék. Ki lenne benne egy kis orális kalandban? Aki nem zárkózik el óvszerben történő oráltól?
Autós találkozó egy félreeső helyen?
Sziasztok!Holnap valaki Veszprém környékén?Hely van,olvass adatlapot!!
Aktiv pasi aki szopatna ?
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Heves, Nógrád, Borsod megye ? pasit keresek
41 éves srác keres idősebb aktív, potens urat 60 éves kor körül (de mindenféleképpen 50 felett) vagy ilyen taggal rendelkező párt. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Részedről vagy részetekről magabiztos fellépés kedvességgel párosulva előny.
Népliget környéke v XI. Ker.
Kora du kocsiban szopnék

Ma este Cegléden kalandot keresek!
Budapesten XIII. Ma délután farkat kényeztetnék.
Debrecenbe délután térdelnék.
dunaharaszti környékén most valaki?
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Idősebb passzív partneremet keresem Budapesten, lehetőleg hellyel.
Sziasztok!
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90
Esztergom környékén cumiznék.
43/180/90