Kár hogy csak Budapesten
(Ez egy válasz Bal_VIII üzenetére (2024. 10. 30. szerda 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Neszmély környékén orál?
veszprém?székesfehérvár:?
Sziasztok, olyan személyt keresek aki holnap kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj!
Ma délutáni vagy esti órákban keresek egy vagy több partnert kellemes időtöltésre Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Zalaegerszegen MA pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Sziasztok! Most valaki ràm ér? Helyem van cumiztatnék!
Kecskemèt ma dèlelött szopatna valaki. Kocsiban wc ben szabadban.? Autoval vagyok a vàrosban tudok menni.
Ma egész nap várom a cumiztatni vágyókat Nagytarcsán. Gyere el és a kocsidban megszorongathatsz. Írj, ha érdekel!
Salgótarján-Eger-Gyöngyös-Ózd vonzáskörzetében normális, férfias, dbiszex srác, férfi ismerkedne? Privát üzenetben írj!
Ma délelőtt szopnek eggy szép faszt vagy kötött Bp hely kell
Kettő faszt
Holnap reggel cumiznék budapesten,7-9 óra között!
Sziasztok!
Ma 13-14 óra körül keresek.
Ma 13-14 óra körül keresek.
Kaposvár szopnék
Debrecen-Bp. vonalon valaki?
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van.
Ma délutáni esti órákban keresek egy vagy több partnert kellemes időtöltésre Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Szopnék szopatnék akár rendszeresen is.Utazás megoldható,diszkréció fontos