Sziasztok,jó reggelt. Most szívesen le szopnék egy szép,csupasz farkat,helyem van,a XVI.ban.
Kölcsönös farokverés Marcali környékén két bi pasival?
Sziasztok!
Ajka-Tapolca k. helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka-Tapolca k. helyel rendelkező partnerem keresem.
Aktív vagy passzív partnert keresel?Izgi képeid vannak.
Ma délelőtt Nyiregyen valaki szeretné ha leszopnám?
Cegléden a mai nap partner minden jóra?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van.
A hétvégén Cegléden partnert keresek minden jóra!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Csepel szigeten most sexpartnerem keresem uni bisex volnék helyem van
Ki spriccelne a számba most?
bp vki ma este? szopnék egy jót...

Sopronban leszopnam egy igényes fiú farkát, most
Halihó..szombat délelöttre keresünk fiatal passzív fiút .Szfehvár..adatlapot olvass . helyünk nincs ha csak neked nem..vagy autóban...ne ide írj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 17:01
Törölt felhasználó (4558912)

Halihó..szombat délelöttre keresünk fiatal passzív fiút .Szfehvár..adatlapot olvass ..ne ide írj.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Szombathelyen taliznék, előveszed, leszoplak, megyünk.
Sziasztok! Ajka-Veszprém-Szfehérvàr környékén lenne kedve valakinek talizni? Uni vagy aktív sràcot keresek.. De ha kívàncsi hetero vagy, akkor is bátran írhatsz..
6-fél7 körül Gulya dombra is kinézek
fekete kombival
6-fél7 körül Gulya dombra is kinézek