Gyöngyös vagy környékén keresek aki szopná a farkam
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
60-as pasi keres valakit aki leszopná.
Ma délelőtti órákban szopnék szopatnék Kecskeméten
18. ban leszopna ma valaki?
Kedden délelőtt szép farkat kényeztetnék Szombathelyen.
Kecskeméten cumiznék most hellyel rendelkező idősebb férfit.
Sziasztok.szabolcs megyèben esetleg biszex pár?
Ma délutánra keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Sziasztok. Ma délelött cumiznék kispesten és környékén.
Sziasztok. Nincs kedve valakinek kalandozni ma Kiskunlacházán? Helyem van

Debrecen Nyíregyháza + 50 km környékén domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Senki?
(Ez egy válasz seminemjo üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nyiregyháza környékén keresek álandóra aktiv vagy uni pasit.
Valaki a 20. Kerületben leszophatna most!
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék, helyem van.
Szívesen bekapnám valakinek most este BP-n.
Kinek csinálhatok cumkontrollt? Ki szereti?
Sziasztok.
Esetleg valakinek lenne kedve egytenyleg laza estéhez. Finoman hosszasan.. Csak aki tényleg találkozna is. Érd és Környékéről!?

Holnap (Hétfön ) este 20 óra körűl használhatnád a szám testem lukam