Aktív srácot pasit keresek ma délelőttre helyem van Monor mellett Gombán 14 óráig rá érek.
Aktív Érdi bi ?
Sziasztok ma délelőtt 11 ig keresem aktív vagy uni biszex partneremet. Hely van az őrs vezér tér környékén.
Ma délután Mosonmagyaróváron kölcsönös oràlra keresek! Hely van, írj privát
Budapest 1181 wlassics gyula utca környékén keresek szopni imádo vagy dughato pasit ma délelöt.privátba irj
Aktív srácot pasit keresek ma délelőttre helyem van Monor mellett Gombán 14 óráig rá érek.
diszkrét lakásomon sötétben várlak pucsítva... duma nélkül, anonim beteheted és dughatod a szűk popsim élvezésig
Aktiv pasi vecsés környékén?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Miskolc és környéke.Szerda 08kor lenne időm.Szopok,szopatok.Ha van helyed,tudok menni.
Budapest és Pest megye? Aktív pasit keresek..nagyon reg volt már benne részem de újra szeretném átélni ha jól megdugnak..esténként jo általában...helye jo lenne..levelet irj
..
..
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!

Pedig a haverom szopatott volna téged, én meg toltalak volna keményen seggbe.
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 08. 26. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 26. kedd 20:18

Automentősek vagyunk igy megesik azert nem fixaltam le mig nem biztos az érkzésem
Holnap napközben lenne rá érő pasi Miskolcon, egy kis ismerkedésre?
Haliho. Fejér megyén belül keresek aktív.idős 48+ os férfit.aki magáévá tenne. 25 vagyok enyhén szőrös, 171 magas sub hajlamű srác vagyok, helyem nincs, utazni nem tudok :(.
Automentősek vagyunk igy megesik azert nem fixaltam le mig nem biztos az érkzésem
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 08. 26. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 26. kedd 20:15

Múltkor is eltűntél pedig még helyet is szereztem!! Vártunk téged harmadiknak,de nem jöttél.
Múltkor is eltűntél pedig még helyet is szereztem!! Vártunk téged harmadiknak,de nem jöttél.
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 08. 26. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Autost szopnek 4.ker,akár odavissza.
9 10 11 fele csepel dunaharaszti utvonalon valaki?
Szopnék
Szopnék