Holnap napközben kecskeméten vagy szolnokon keresem uni/aktív partnerem közös élvezetekre. Helyed legyen!
Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, diszkrét sráccal 40 éves korig.
Sziasztok!
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Dél pesti régióból ismerkednék fiuval, lánnyal egyaránt. Szép álpolt farkam van, szexben minden szeretek adni, és kapni egyaránt.
Ápolt, jó megjelenésű férfi vagyok, érdekel kaland nálad, szabadban, autóban, nyilvános helyen.
Ha felkeltetten az érdeklődésed butasanya1 skype név, vagy itt az oldalon írj bátran.
Szombatra keresek aki leszopna illetve más is lehet. Igényes pasi igényes pasit.
Bp ma vki?
Bisex pàrral ismerkednék Baranyàban .
Dabas, ócsa környékén fiatal passzív?
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
Miskolc pláza most?
Rendszeres szopatásomhoz keresek Dabasi pasit , (Dabas -Lajosmizse közt )akinek van búvóhelye , Ne légy macis, igényes aktív pasit keresek . Nem zárkózom el a szabadban történő szopástól sem. Én nem szopatok ! Kizárólag aktív legyél abból lehetsz perverz is.
Kecskemèten nagy farku fèrfi van aki szopatna megdugna?
Szombaton Pesten járok. I/II/III kerület. Aktív pasi esetleg aki találkozna?
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
Ma este fiúval ismerkednék Budapesten , közös kalandra.

Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Kecskeméti biszex párt keresek
Nekem azt írtad hogy 42 éves vagy.....most akkor melyik a hazugság? Ez vagy az adatlapod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 18:01
Törölt felhasználó (4771056)

Ma este fiúval ismerkednék Budapesten , közös kalandra.

Holnap kora reggel 11ker Bocskai úton van helyem. Normális srácot keresek.
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Szopnék szopatnék Bp írj