Szép faszú kanokkal camoznék most élvezésig
Talán ha tennél fel képet ... esetleg az adatlapot kitöltenéd ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 29. péntek 14:43

Törölt felhasználó (4663584)

Szia/Sziasztok!
Nagyon igényes, kulturált srácként, masszázs szerető, masszázst igénylő biszexuális barátomat keresem Bp-en.
Nagyon igényes, kulturált srácként, masszázs szerető, masszázst igénylő biszexuális barátomat keresem Bp-en.
Miskolcon pasit párt keresek!
Sziasztok.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Ma este bi pár?
Uniszex biszex.
Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni spermát.
Méretem 18cm.
Párt keresek bi hármasra.
Érden fogadni is tudok.
Bi férfitagú pár?
Pest fejér komárom megyébe utazni tudok.
És fogadni is tudok.
Csak párt keresek.
Ma valaki 17 óra körül a reptérnél?
Szia/Sziasztok!
sziasztok Keményebb szexet kedvelő aktív pasit keresek rendszeres partneremnek , helyem nincsen sajna viszont igen igen perverz vagyok
SUB szerepet kedvelem . Szívesen vállalom amatőr videózab is szereplést .Ha érdekel privát írj Köszi

Figyelj már haver!
Az összelopkodott kamu videóidról te elhiszed, hogy az tenyleg te vagy (már sokadik néven regisztrálva) vagy mindenki mást nézel ennyire hülyének?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 27. szerda 06:38

Törölt felhasználó (4668056)
VIP

Ma este nyíregyházi aktív pasi?
Holnap szombaton Vas megyében valaki?
Este szívesen
leszopnálak (Ez egy válasz Skywolf70 üzenetére (2022. 04. 29. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
leszopnálak (Ez egy válasz Skywolf70 üzenetére (2022. 04. 29. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden keresek férfit vagy meleg párt minden jóra
Szopnék gecit nyelnék most. Helyem van estig Sümeg mellett.
Holnap Hatvanban valaki?21 éves átlagos testalkatú kezdő bi vagyok,közös hoki vagy esetleg kölcsönös orál ami érdekel helyem sajnos nincs
Veszprém megyében szopnék, viszonzás nélkül.
Barátomat keresem aki szopatna akár rendszeresen is.
Ma délelőtt pasi aki szeretne szoptatni egy jót.
Veszprém környékén szopatnék.
Ma kora este valaki átjönne 22 éves enyhén macis passzív pasihoz?

Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 5-től kocsival. Srácok masztira, kukkolásra? Hátul leszek, szürke autóban
Marcali környékén srác kölcsönös hokira?