Monoron vagy környékén fiút leszopnék.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Péntek délelőtt Nagykanizsán aktív pasi? Szopok, dughatsz, nyelem a spermád. Hely kellene vagy valahol a szabadban
Gödöllő környékén keresek passziv srácot aki csak szopni szeretne végig és helye is van hozzá.
Olvass adatlapot mielőtt irsz.Köszi
Olvass adatlapot mielőtt irsz.Köszi
Győr-Moson-Sopron, Vas megye környékén ma?
Laza szopásra MOST valaki Kiskunfélegyházán és környékén? Jössz, leszoplak, mész alapon! Csak olyan írjon, aki tud is jönni! Hely van! Max 45-ig keresek, nagy farok előny!
Valaki szopatna?
Hetfon delutan 6 korul keresek egy pasit aki szeret gloryhole szopatni. Jossz, atlogatod a farkad, teleelvezed a szam es mesz.
M5 mellett hetényi pihenőben, Kecskemét -Lajosmizse között szokott biszex pasi kalandozni?
Pest megye déli részén aktív srác van? Lehetsz idősebb is.
Stadionok buszállomásnál kb 1 óra múlva? Hoki, vagy orál a wc ben?
Sziasztok. Ma estere keresem kanos aktív bevállalós partneremet minden jora. Macis 22 éves srác vagyok. Nagyhegyes vagyok megtalalhato. Írj ha érdekel a dolog.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Videó, képek profilon
Sziasztok! Debrecenből keresek fiatal, vékony srácot közös hokira és orálra! Én 38 vagyok és kezdő!
Sziasztok!
Kezdőként keresek Pesten nap közbeni szórakozásra! Helyem nincs!
Kezdőként keresek Pesten nap közbeni szórakozásra! Helyem nincs!
Ma Cegleden szopiznak... bi pasi vagyok. Helyem van. Írj ha van vibered
Nagy farku pesti fiuk?
Holnap jön még valaki a Rudasba?
Aktívakkal ismerkednék! Irj ha többet akarsz a közös hokinál! Korban hozzám hasonló! Koszi
Ma este is aktuális!
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2022. 03. 15. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Békéscsabán partnert keresek uni/aktív férfi vagyok