Ha tudni akarsz valamit tőlünk kérdezd
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 27. vasárnap 15:17
Törölt felhasználó (4654535)

Sziasztok! Megy ma valaki nimfo69-hez? Privátban kérdeznék valamit. Köszi!
Sziasztok! Megy ma valaki nimfo69-hez? Privátban kérdeznék valamit. Köszi!
Kb 30
Perc mulva a Gárdonyi nudin leszek masztizni….!
Nyugodtan lehet kukkolni!!
Perc mulva a Gárdonyi nudin leszek masztizni….!
Nyugodtan lehet kukkolni!!
Kezdő, nagy farkú bi aktív keresne passzívat!
Ma estére keresek partnert közös masztira, kölcsönös orálra, minden jóra ami élvezetet okoz mindkettőnknek. Helyem van, utazni tudok, de autós kaland is szóba jöhet.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Lenne valakinek kedve kukkolnia ma maszti közben Fehérváron vagy környékén?
Ha igen privátba irj nekem!
Ha igen privátba irj nekem!
Ma aktív pasi Pesten ? Kiváncsi vagy … megoldjuk
Sziasztok! Ma éjjel keresnék egy igényes budapesti fiút…
Mai nap kora este keresek egy 18cm vagy nagyobb intimmel rendelkező pasit, akinek kiverhetnèm a farkàt, közös hokiban is benne vagyok. Fiatal,sportos pasi vagyok jó mérettel. Pest vagy környékén,autoval.
Budapesten keresek mára szexpartnert, formás fenekűt, szép, nagy farkút, lehetőleg sportos, vagy izmos férfi személyében. Az sem árt, ha 50 alatt vagy. Hely megoldott a belvároshoz közel, maximális diszkrécióval.
Sziasztok ! Biszex párt vagy passzív bi pasit keresünk ! Békésmegye !!
Szia
Érdekelne, írj.. én valamiért nem tudok. (Ez egy válasz Freeelover üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekelne, írj.. én valamiért nem tudok. (Ez egy válasz Freeelover üzenetére (2022. 02. 27. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Bi férfi tagu párral ismerkednék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Ma közös hoki esetleg több?
Egerben ma aktiv?
Üdv, ma (02-27) 18:00 körül Győrben valaki bi kaland?
Marcali környékén 2 bi pasi keres bi nőt, bi párokat.
Ma délután 4 órára Újpesten keresünk aktív bi pasikat minimum 18-as intimmel. Sexy pár vagyunk ahol mind a kettőnket kéne dugni. Szó nélkül feljöttök, dugtok, mentek. Csak akkor válaszolunk ha viber számot is küldesz. Min 18cm!
Szia. Àtment az üzi amit küldtem?
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2022. 02. 26. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 26. szombat 11:37

Holnap reggel m3 autópálya pihenőben közös maszti vagy orálra valaki?