Valaki ma dél Bp. környékén?
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Valaki szokta Csepelen szabadban verni?
Ma estere Nyiregyhazi pasi aki szopatna?
.
.
Sziasztok mai napra keresek jo farku pasit akki jol meg dugna,de szopható is vagyok, lehet bi pár is,,
Ma delelotre keresek aktiv sex partnert.
Helyem van...legy mobilis.
Eger-Miskolc
Helyem van...legy mobilis.
Eger-Miskolc
Debrecenbe ismerkednék !!
Mai nap Budaörs, Bp, Maglód és környékén keresnék bi pasit vagy párt bi ffi taggal. Szimpátia, ápoltság fontos. (Hosszabb távra keresnék állandó parnert maximális diszkréció mellett!)
Mára keresek nem kövér fiút orálra.
Helyem van, Vecsés - Cegléd vonal és vonzáskörzetében utazni is tudok .
Helyem van, Vecsés - Cegléd vonal és vonzáskörzetében utazni is tudok .
Miskolc és környékén,kölcsönös szopásra valaki?
Érdi Bi pasi?
Balatonmária- Marcali környékén kölcsönös farokverés két bi pasival?
Sziasztok,
Ma este, diszkrét partnert keresek, biztonságosan minden érdekel, bi Uni vagyok
helyem van Szentendrén
Ma este, diszkrét partnert keresek, biztonságosan minden érdekel, bi Uni vagyok

Ma újpesti nudira valaki?
Sziasztok.Ma délelőtt Nyíregyházán valaki,aki szeret szopni?
kiváncsi hetero vagy bi pasit keresek aki kiprobálná milyen ha egy pasi veri vagy szopja...
Most reggel szívesen pipáznék Cegléden!

biszex part szopatnek dugnek
helyem kocsim van
irjatok
helyem kocsim van
irjatok
Sziasztok mai napra keresek jo farku pasit akki jol meg dugna,de szokható is vagyok, lehet bi pár is
Jo reggelt