Ma 17 ora fele szopatnek Aszodon automban.
33 eves,macis,aktiv vagyok.
33 eves,macis,aktiv vagyok.
Sziasztok Debrecen környékén bi kalandra van valahol nyugis hely?
Aktív vagy uni pasit keresek aki el is jönne. Részletek privatban.
Ma délelőtt Szombathelyen szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok! Ma reggel-délelőtt valaki/k Pécsen?
Sziasztok Most este/éjszaka kölcsönös orál kalandra keresek partnert Veszprém, Pápa, Győr környékén, bárhol. Privát uziben beszéljünk!
Sziasztok. Veszprémben keresek szopathato srácot
Budapesten mókára most pasi?
Győr és Móvár között valaki ma este?

Sziasztok. Keresek valakit közös hoki, oralra BP.-en.Hely kellene vagy autó.Kor, alkat nem gond( bizonyos méretig).A higiénia es a diszkréció igen
Holnap délelőtt Szombathelyen szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Sziasztok.
Kedves, kulturált, igényesnek mondott srác masszázs iránt (is) érdeklődő, idősebb barátját keresi Budapesten.
Kedves, kulturált, igényesnek mondott srác masszázs iránt (is) érdeklődő, idősebb barátját keresi Budapesten.
Ma este laza hoki egy kis orállal megspékelve? Helyem van Kiskunfélegyházán! Csak nagyfarkú pasik írjanak!

Este nálam?
Szerda-Péntek késő este vagy Csütörtök -Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
19-20 óra felé Kondorosi uti kifolyónál Dunapart?
Sziasztok! Pesten keresek kezdőként, nap közbenre, hellyel rendelkező pasit!
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)
Sziasztok!
Holnap (04.21) valakinek lenne kedve Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken kozos hokihoz vagy esetleg enyhe bi alapon pár lenne? Napközben.
Holnap (04.21) valakinek lenne kedve Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken kozos hokihoz vagy esetleg enyhe bi alapon pár lenne? Napközben.