Valaki akar szopatni?
Bi férfit vagy mindkét félről bi párt keresnénk ma vagy holnap estére
Hely, telefon szükséges
Hely, telefon szükséges
Valaki dunaharaszti környéke?
Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
Miskolcon hoki és cumi party nálam holnap reggel?
szopnék XI ker
Sziasztok, Dombóváron cumiznék ma.
Most valaki Budapesten? Párokat keresek ahol a srác megdughat, miközben a párját nyalom. Spontán tali, 1 órán belül? Csak srácok ne! Te se!
Valaki most cumizna 11ker
Még aktuális!
(Ez egy válasz Tóth János üzenetére (2025. 01. 10. péntek 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél Bp. M0 környékén valaki?
Pápa környékén diszkrét aktív pasi búvóhellyel? Most csak a pár ffi tagja keres..
Bi vágyakkal teli családos pasi vagyok és hasonlóan nős, családos férfit kényeztetnék rendszeresen és hosszútávon alárendelt szerepben. Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögben rendszeresen finoman leszopnálak...
Kecskemét környékén szopnék szopatnék most napközbe ápolt srácot
Aktiv Férfit keresek aki szert szopatni néha dugni ,semmi kötöttség csak sima sex ,hosszú távon gondolom de semmi érzelem ,diszkréció adott és elvárt
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Szopnék ,innám a pisidet ma delelőt kora délután
délután Debrecen? Imádok szopni

Csepelen veretném passzíval autódbam.Privátba írj
Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.