De holnap ott leszek …
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este Tolna megye Bonyhádon valaki autós kaland?
Valaki aki ma este találkozna ? Hely van
Sziasztok! Pasit keresek kölcsönös kényeztetésre.max 40-45 éves korig, előny ha fiatalabb. Igényes, normális, nagyobb méret is előny.
Hosszú hétvégén Szeged és környékén vagy erre utazóban vki? 29 sportos férfias srác hasonlót keres!
Budán este??
De az adatlapod szerint nem Tatán laksz.
(Ez egy válasz man4couple üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sexpartnert keresek ma estére ötvenes pasi vagyok győr
Ma este keresek korombeli srácot, kölcsönös kényeztetésre Budapesten, Pest megyében, helyem nincs, utazni tudok, többit privátban
Hali!
Szegeden keresek kb korombeli hellyel rendelkező srácot!
Szegeden keresek kb korombeli hellyel rendelkező srácot!
Hali! Csak Tatán?
(Ez egy válasz man4couple üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap valaki tatán?
Fiatal pasik ne …
Fiatal pasik ne …
Ma este szopna valaki Kisvárdán!
Helyem van,
Nem levelezni szeretnék hanem szopatni!
Helyem van,
Nem levelezni szeretnék hanem szopatni!
Ùgy alakùlt, hogy heyente 1x szuksègem volna, egy normàlis soforre, termèszetesen jogsival. Kb. 4- 5 òra elfoglaltság, biszex legyèl, szeress szopni, sxopatni is. Mèreted, spermàd jò ha megfelelne. 17- 20 cm tobblovetû. Fizetèssel
Ócsa-lajosmizse vonalon lenne hellyel rendelkező fiatalabb srác?
Heves-Nograd megyéből férfias biszex pasi van itt aki találkozni is szeretne? Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd-Gyöngyös ? Légy férfias adottságu! Írj privát üzenetet!

Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben én merek is találkozni!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben én merek is találkozni!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.