Szopnék nyalnék ma Budapesten ,Pest Megyében hellyel rendelkező férfit, viszonzás nélkül ,kor alkat mindegy !
Èrden most valaki autós sexre?
Most, valaki az Örs vezér környékén?
Miért lenne baj?
azt kell csinálni ami felizgat és élvezetes, így ha a kurvas iranyitott szerep a jó, nosza :P
(Ez egy válasz fiatalsracsexet üzenetére (2025. 04. 26. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 23:45

Az gáz ha izgat a kurva szerep ? Vagy hogy még erre társul , hogy az idősebb korosztály izgat apa/fia szerepjátékba amugy ?
Holnap reggel negyed - fél 8 körül a Békási meki mellett szopnék/szopatnék autóban vagy egyéb helyen, ha valakit érdekelne írjon rám.
Az gáz ha izgat a kurva szerep ? Vagy hogy még erre társul , hogy az idősebb korosztály izgat apa/fia szerepjátékba amugy ?
24 éves fiatal passzív fiúként keresem, 48+ os aktív férfi partnerem, fejér megyén belül. Velence és vonzás körzet3ben tudok utazni! 171 magas, 62kg, szőrös popsi, szeretem a női ruhákat. Mackós, szőrös aktívak előnyben
Sziasztok
Sziasztok, Békés-megyében keresnék valakit aki szopatna, esetleg dugna, helyem nincs.

Hajnal 3 korul Ujpest es 13.kerulet kornyeken valaki? Autos is ok
Cumi 11 ker?
Bp belváros szextali valaki most? 11 ig bármilyen felállas jöhet, tabu nuku! irsz???!
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Miskolc környékén valaki?Kis farkam van,de formás...Viber van...
Szépvölgyin most valaki?
4.ker szopnek szopatnek, dugnek, hely van kb 9ig
Sziasztok, Dombóvár környékén szopnék ma.
Sziasztok. Ma éjszakára keresem aktív perverz kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis 25 éves srác vagyok. Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!
Kiskunfélegyházán hellyel rendelkező aktivot keresek
Szolnokon fiatal pasi?