Holnap kora délután (legkorábban délben) végzek a dolgommal Debrecenben, Indulok haza Budapestre, Akár ott, akár útközben megállnék valahol egy kis kalandra. Ha van helyed akkor szinte bármi, autóban szopatok. Ha tudok, leszek a chaten is. Írj, adok telszámot, levelezni nem szeretnék és nem is lesz rá időm. Jelige: melós ruha. Adatlapon van kép és videó
Valakinek van kedve egy 69-es felálláshoz Vác közelében ? Van helyem, de menni is tudok.
Csepelen veretné privátba írj
Valakj most Móvár környékén
Ma napközbe kölcsönös szopásra Kecskemét környékén valaki
Soroksár-kecskemét útvonalon keresek mára hellyel rendelkező passzívat 30 éves korig.
Marcaliban közös farokverés 2, 50 éves pasival?
30-as macis srácként 60-as urat szopnék Budapesten, akár rendszeresen is.
Csepeli passzív buszsofőr vagy taxis kiverné a farkam most reggel. prívátba írj
Most délelőtt srác lenne 11ker Bocskai út.
Helyem van.
Privátba írj!
Helyem van.
Privátba írj!
Szia.Ismerkednél?
(Ez egy válasz Partner-in-sin üzenetére (2025. 01. 31. péntek 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemèten szopok baszhato vagyok. Kamionost is leszopok megbaszhat buszsófför is irjon.
szia!vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 31. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 07:05
Törölt felhasználó (4632222)

Veszprémben keresek szopósat.
Veszprémben keresek szopósat.
Csepelen passzív kiverné a farkam autójában. privátba írj
Kamionos délelőtt Bp vagy közelében? Tudok utazni +40km
írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 31. péntek 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 06:23
Törölt felhasználó (4727920)

Bp ma szexre ?
ma valaki veszprémben?fél 10-töl szopnék végig.57,mackos vagyok.a skála emeletén a wc--nél leszek 9.45 körül!
Miskolcon valaki? Részletek priviben
Bp ma szexre ?