Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van.kecskemét , Nagykőrös Cegléd környékén
Sziasztok Debrecenben keresek egy normális srácot urat akivel el lehetnénk bármi jobban benne vagyok! Csak aki komolyan gondolja!
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Vidékre is megyek
Ma délután 2 körül a Naplás tónál orál erdekelne.
Tiszavasvári üdülő?
Nagyatád környékén szopnák dughato is vagyok
Privátba irjatok autom van ott is csinálhatjuk
Privátba irjatok autom van ott is csinálhatjuk
Bekescsaban valaki ma?
Sziasztok! Vasárnap délutánra keresünk Veszprém megyében vagy ⁷, egy bi férfit unit/passzívat, házaspárként... a másik fórumokban szerepel a hirdetés csak azóta változott az időpont családi okokból... az adstlapon tájékozódj... privátban várjuk a leveleket. Csak biszexuális férfiak jelentkezését várjuk! Sziasztok
Valaki 13ker? Tele a farkam..helyem van
Sziasztok! Idősebb bi pasival ismerkednék. Első körben levelezés, vágyakrol.üdv
Fekete,aktív bikát keresek Szegeden.
Győri barátot keresek közös örömökre!
Szopnèk ma estefelè.Vki?
Péntek estére keresnék helyel rendelkező borotvált pasit kölcsönös órákra hokira. Bp+KB60km körzetében.kezdő vagyok!
Mátészalka Nyírbátor közt szopnék. Ma este 17 után vagy holnap reggel 7 előtt . Helyed legyen, esetleg kocsiban.
Bp , helyel rendelkező pasit keresek kölcsönös oràlra.
Heves , Nógrád , Borsod megye ? Uni , aktív , bi pasit keresek .
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Szegeden többesre még egy aktívat keresünk,helyünk van.
Sziasztok. Kíváncsi heteroként ismerkednék Hajdú-Bihar megyei mindkét részről bi párral minden jóra.