Írjon rám,aki jár nálam valamikor a 11ker Bocskai úton lévő közintézmény alagsorában.
Voltak egy páran innen.
Privátba írj!!!
Kösz!!!!!
Voltak egy páran innen.
Privátba írj!!!
Kösz!!!!!
Tata valaki?
Hètfön dèlelött lakàson szopathatna baszhatna aktiv ferfi kecskemèten. Nyalok is gyertej
Cegléd-Albertírsa környéke?
Sziasztok. Holnapra vagy holnaputánra keresek hellyel rendelkező bi pasit Esztergom környékén
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal. A hölgy lehet akár passzív is.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Székesfehérváron vagy környékén keresek közös hokira vagy kukkolásra Férfit!
Privátba írj!
Privátba írj!
Kecskemét környéki biszex párhoz csatlakoznék
Szombathely-Sárvár környékén érdekelne kölcsönös orál biszex férfival, ha van hozzá hely is.
Nagy faszú aktív srác pasi aki talizna is hely kellene de szeretem a szabadban is.
Szolnok szopnèk szopatnèk.
Etyek valaki mai napon,közös hoki,esetleg szopnék is! Ápolt,borotvált pasit!
Ma délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sopron most aktív fiu
Sziasztok!
Valaki ma délelőtt/kora délután laza kalandra? Közös hoki,orál? Budapest 14.ker hely ok,macis vagyok.
Valaki ma délelőtt/kora délután laza kalandra? Közös hoki,orál? Budapest 14.ker hely ok,macis vagyok.
Salgótarján környékén valaki hellyel fiús szexre?
Gödöllőnél fiatal aki szopna? helyem van.
Írj bátran.
Írj bátran.
Sziasztok! Ma valaki Székesfehérváron oda-vissza orálra?
Szia irtam privátba
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 07. 01. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 22:02

Párom nélkül keresek most estére egy fiút kis lazulásra . Kis duma esetleg , kép nézegetés páromról is akár ( szexkép).
Azokra utána egy hoki , kölcsönösen vagy ahogy adja a helyzet. Helyem természetesen van .
Azokra utána egy hoki , kölcsönösen vagy ahogy adja a helyzet. Helyem természetesen van .
10 kerület keresek paszivat ma délelőt.