Sziasztok!
Hétfő estére keresünk egy 40-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Hétfő estére keresünk egy 40-es, minimum180 cm magas Bp.-i férfit, aki fogadni tud!
Repter?
Ma este 21:45 után 10.ker gyömrői út és Péteri közt valaki nem szopna le viszonzas nélkül?
Hali ma valaki dunaharaszti körül minden jóra ?
Fiatal 20 éves vagyok
Fiatal 20 éves vagyok
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Zalaegerszegen ma este pasit (max 50) kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
Kecskemèten reggelente van helyem szopassatok baszatok meg. 9 utàn kocsiban szabadban wc ben szopathatsz kinyalllak megbaszhatsz. Irj ès èlvezd a szàmba seggembe
Jó mérettel rendelkező aktívat keresek utazni tudok!
Kölcsönös orálra szintén átlag feletti mérettel rendelezőt keresnék Dél-Pest környékéről 55 évesig.
Kölcsönösen
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Miskolc ma?
Sziasztok!
Kezdő bi passzív srác vagyok és keresek valakit aki most vagy ma este 9 után cumiztatna.
Kezdő bi passzív srác vagyok és keresek valakit aki most vagy ma este 9 után cumiztatna.
Ha mondasz egy helyet, 6-ra ott vagyok.
(Ez egy válasz erazsozso üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Bicskén aktív?? Helyem sajnos nincs
Sziasztok!
Sümeg környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Sümeg környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Sziasztok!
Székesfehérvár környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni?
Székesfehérvár környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni?
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban…