Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Keresek hellyel rendelkező passzívat, aki szeret orálisan kényeztetni. Nem gond ha kezdő.
Békéscsabán és környékén szopnék, szopatnék!
Én vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 14:14
Törölt felhasználó (884272)

16:00 körül Dunakeszi Auchan Glory ?
Budán ma délután?
Veszprém és környékén srácok ma valaki?

nagyon jó az adatlapod...
szép fotók..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 14:14

Törölt felhasználó (884272)

16:00 körül Dunakeszi Auchan Glory ?
11.06. Vasárnap este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
pécs környékén valaki aki autóval van ? ( full kezdőként )
Nagyon izgalmasak a képeid.
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak bi parok bp-n ha meg letezik itt valos parok
Valaki most nógrádba?
Most valaki aki kiverné nekem a kocsijában és szereti ha sok jön?
Dunaplazanal vagyok…

Holnap délelőttre keresek többesre aktív vagy uni srácokat .
Hely van Bükfürdő mellett.
Hely van Bükfürdő mellett.
Tatabányai vagy környéki bi,meleg sráccal vagy bi pasi tagú párral ismerkednék....találkoznék.Viber,Telefonszámcsere már az elején alap!!!Helyem van.
A szappanos képek nagyon jók. Szappanoznám én is.
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérváron valaki szeretne egy autós szopást ?
Helló! én befeküdnék egy jó masszázsra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 07:52
Törölt felhasználó (4671903)

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok holnapi nap bi pasit vagy párt keresek Budapesten helyem dellelőt van àpoltsag diszkrécio higénia fontos
Ma este Érd-Budaörs-Biatorbágy környékén autóban cumiznék.