Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Egy finom francia? Helyem van
M0 ecseri lehajtonal most szopoalarcban pucsitok. Anonim uritesre valaki most?
Veszprém vármegyei f.fi farkát leápolom-egészség-diszkréció adott....
Holnap délelőtt szopnék Bicske Tatabánya Bia környékén 9 óra körül helyem nincs kocsiban vagy szabadban is jó
Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnek vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Ma este Budapesten párokat kukkolnek vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Most Miskolcon cumizna valaki?
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Kiskunfélegyháza környékén (cca50km) keresem aktív, domináns, állandó partnerem
Írtam neked...
(Ez egy válasz Roka1111 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Pilisszántó környékéről keresek ...szopható és szopni is szerető partnert..helyem sajnos nincs..
Óbudán (JYSK környéke) szeretnék szopni autóban vagy saját hellyel rendelkezőnél.
Időben korlátolt vagyok, és a diszkréció adott/elvárt család miatt. Szopathatsz és a torkomba is élvezhetsz.
Rendszeres partnert keresek, ha van rá mód.
Időben korlátolt vagyok, és a diszkréció adott/elvárt család miatt. Szopathatsz és a torkomba is élvezhetsz.
Rendszeres partnert keresek, ha van rá mód.
Van itt olyan aki nyitott egy 30/bi kiváncsi sráccal foglalkozna? Szeretném kipróbálni, nyitott vagyok sok mindenre, csak ugye az első alkalom lenne..
Ismerkedés után természetesen diszkréten tali is mehet.

Ismerkedés után természetesen diszkréten tali is mehet.

Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Fót utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Ma vagy holnap valaki/k/ tele elvezhetné/k/ a szám Egerben.
Késő délután vagy kora este tudok találkozni.
Késő délután vagy kora este tudok találkozni.
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Csepelen diszkrét partnert keresek ! Hely van
Kispest kornyékén keresek napkozben ráèrô bi pasit, aki igènyli a finom, hosszan tarto szopàst, nem kapkodja el, szereti elnyùjtani èlvezni ha szopják.
Miskolc és környéke.Szopnák.Tudok menni 11-től.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok