Sziasztok.
Igényes, kultúrált passzív bp-i srácként idősebb, 50 feletti, akár nős, aktív férfi barátot keresek.
A többit megbeszélhetjük.
Igényes, kultúrált passzív bp-i srácként idősebb, 50 feletti, akár nős, aktív férfi barátot keresek.
A többit megbeszélhetjük.
Szia!segitenel hogy jutok oda ki?
(Ez egy válasz Gab3n13ker üzenetére (2025. 06. 24. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszeg ről valaki esetleg van itt ?
Sziasztok, ma délutánra, vagy holnap délelőttre keresem biszex sorstársaim társaságát. Pest
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Szob- Göd vonalon nudis részt keresek a Duna parton.
Valaki ma egy kis kaland ?
Miskolcon most valaki?
Én nem sokára megyek ki!
Sziasztok!
Hamarosan rendszeresen megfordulok majd Pesten. Ismerkednék igényes, szép farkú aktív pasival, pasikkal akinél/akiknél alkalom adtán egy-egy éjszakára vendég lehetnék. Igényes, vidéki passzív pasi vagyok.
Hamarosan rendszeresen megfordulok majd Pesten. Ismerkednék igényes, szép farkú aktív pasival, pasikkal akinél/akiknél alkalom adtán egy-egy éjszakára vendég lehetnék. Igényes, vidéki passzív pasi vagyok.
Helló.pesten biszex pasik?
Ma délután Abony környékén autómban orál kaland érdekel valakit?
Most kint a reptérnél aktiv ?
Most kint a reptérnél aktiv ?
Örkèny lajosmizse M5 pihenöben szopok 18 utàn szopass ha telr van a faszod gecivel.
Fehervar bisex pasi vagy srac vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Most oral kaland? 13.ker Bp hely van
Igényes, bi vagy kivancsi hetero pasival haverkodnék. XL-es méret
Ma este 17óra után Szigetszentmiklós, Budaörs, Zsámbék környékén keresek egy 30év körüli passzív srácot közös hokira, esetleg orál vagy anál kalandra autóban vagy a természetben. Minden megoldás érdekel.
Ezek szerint indul a Gubacsi híd felújítása? Te egy kèsz útinform vagy...

próbálkozó