Péntek este alkalmi kalandot keresek Debrecenben, legyen helyed!
Holnap napközbem cumiznék!
Utazni tudok!
Bp is szóba jöhet!
Utazni tudok!
Bp is szóba jöhet!
Sziasztok! 25 éves 170 magas 80 kg Kezdő Uni Bi-ként szivesen találkoznék hasonló uni vagy passzív fiúval, akivel mehetne orál oda vissza,én még nem csináltam de lehet kipróbálnám rajtad milyen szopni vagy kiverném neked azis izgat , ha érdekes lehet írj üzit és megbeszélünk mindent ! ( Hajdu-Bihar, Szabolcs, Borsod megye) !
17:10 etele mosdo
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Hello, valaki szopatna?
Szegedi passzív fiú keresi partnerét, diszkrét orál és análszexre
Szia, holnap délután Dabasra megyek, útközben megállnék egy kölcsönösre.
(Ez egy válasz bubcso üzenetére (2024. 10. 16. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen kezdő pasiként keresek altív partnert orálra Nyíregyházán
Sziasztok most valaki a Tisza tónál?
Tele vagy? ürítenél? SOS szopatnál? Gyere el hozzám és én odaadóan leszoplak. Élvezhetsz a számba, az utolsó csepp gecidet is lenyelem. Békés megyében élek,szolid de kultúrált helyem van.
Csepel környékén szopnék ápolt pasit.
Sziasztok.
Hellyel rendelkező vastag farkú biszex, vagy heteroflexibilis férfit keresünk hosszútávra.
Privátban a megkeresést.
Üdv: Isti, Ancsa
Hellyel rendelkező vastag farkú biszex, vagy heteroflexibilis férfit keresünk hosszútávra.
Privátban a megkeresést.
Üdv: Isti, Ancsa
1.5 óra Dabas Újhartyány szopnék szopatnék.
Etelenel ma passzivkent keresek
Most Miskolcon cumizna valaki?
Sziasztok
Ma este felé van aki megszopatna üllő vagy környékén?
A részleteket beszéljük meg privibe

Ma este felé van aki megszopatna üllő vagy környékén?
A részleteket beszéljük meg privibe

Nem jár valaki Ózd környékén aki megszopatna vagy nyalatna ma reggel 8-10 óráig ?
Részletekért írj bátran .
Részletekért írj bátran .
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon
Sziasztok Miskolcon valaki ?