Most Újpesten valaki?
Most délelőtt 11ker Bocskai úton aktív srác van???
Hely van!
44éves vagyok
Privátba írj
Hely van!
44éves vagyok
Privátba írj
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék ma, napközben.
Szombathely környékén ismerkednék ma, napközben.
Pécsen szopna valaki kocsiba?
Aktív pasit keresek ma délelőtre helyem van Monor mellett Gombán 14 óráig rá érek.
Ma siófokon szopok-dugok-lakásomon! Natúrba is mehet!
Bp aktív pasi?ma délelőtt vagy ffi pár kukkolnek is eloben
szopnék ma hajnalban Albertirsa környékén a régi benzinkutnál
Sziasztok!
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Szopnék Budapesten
Pesten tali?
helyem van

Hello németorszagban éleke BW tartomany aktiv pasit keresek szuzessegem elvesztesere szeretem a tangákat hordani es szeretnék apu kicsi lánya lenni jelentkezzeket szofogado vagyok mindenképp
Sziasztok
Csutortok-pentek valaki aki egy kivancsi hetero sracnak betenne? Igenyes, normal testalkatu vagyok
Akit komolyan erdekelne ilyesmi, irjon
Csutortok-pentek valaki aki egy kivancsi hetero sracnak betenne? Igenyes, normal testalkatu vagyok
Akit komolyan erdekelne ilyesmi, irjon
Fiatal vagy kb korombeli, vékony vagy sportos sráccal kalandoznék, kb mindenre nyitott vagyok
bi/30 195cm 115kg 17,6cm
bi/30 195cm 115kg 17,6cm
Pesten most tali? Helyen van , utazni is tudok

Sziasztok! Párként (ffi-ffi) keresünk szombatra (okt. 5.) tőlünk idősebb, 43-55 év közötti jóképű, igényes, határozott, jó mérettel rendelkező uni/aktív pasit egy kellemes este eltöltésére Szegeden. Helyünk van. Mi 28 és 39 éves, kicsit macis, de sármosnak mondott pár vagyunk. Sok mindenre nyitottak, de azért nem mindenre. Részletek privátban.

Magas vekony pasziv borotvalt srac , helyem lenne :P vagy utazni is tudok !
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok hely megoldható.
Esztergom és környékén valaki talizni?akár csak egy közös hoki,esetleg pár?
Monoron most szopatna valaki?
Autóba
Autóba